Fjärilsmatare fjäril-färger och fågelbad i snygg design


Gör en insats för naturen och häng upp en Belightful fjärilsmatare i din trädgård. Finsk design och i färger som gör att fjärilarna hittar till sin restaurang. Vill du slå på stort inreder du ett soligt hörn i trädgården till en riktig fjärilsträdgård med färggranna och väldoftande blommor. Till exempel lavendel brukar vara uppskattat.

Förbered en badplats för fåglarna. Tips: lägg några stenar eller glaskulor i bottnen på fågelbadet så kan även humlorna och bina komma fram och dricka.


 

Fjärilsmataren Belightful i lila - uppskattad av fjärilarna Fjärilsmataren Belightful i lila - uppskattad av fjärilarna Fjärilsmataren Belightful i lila - uppskattad av fjärilarna Fjärilsmataren Belightful i lila - uppskattad av fjärilarna Fjärilsmataren Belightful i lila - uppskattad av fjärilarna Bjud fjärilarna på en måltid i din trädgård- häng upp en fjärilsmatare

Fjärilsmatare Belightful rosa

Restaurang för fjärilar

Se en film om hur fjärilarna äter

 

Här är en film om hur du förbereder fjärilsmataren.

Fjärilsmataren levereras i en snygg kartong. Fin som present.

Ett fågelbad i mässing med svart ring för fåglarna, snäckor som vadställe för humlor och fjärilar. Ett fågelbad i mässing med svart ring för fåglarna, snäckor som vadställe för humlor och fjärilar. Ett fågelbad i mässing med svart ring för fåglarna, snäckor som vadställe för humlor och fjärilar. Ett fågelbad i mässing med svart ring för fåglarna, snäckor som vadställe för humlor och fjärilar. Ett fågelbad i mässing med svart ring för fåglarna, snäckor som vadställe för humlor och fjärilar. Ett fågelbad i mässing med svart ring för fåglarna, snäckor som vadställe för humlor och fjärilar.

Fågelbad

Snygg rastplats för fåglarna

Fatet Wila blir en vattenspegel eller fågelbad när det fylls med vatten Fatet Wila blir en vattenspegel eller fågelbad när det fylls med vatten Fatet Wila blir en vattenspegel eller fågelbad när det fylls med vatten Fatet Wila blir en vattenspegel eller fågelbad när det fylls med vatten Fatet Wila blir en vattenspegel eller fågelbad när det fylls med vatten Häll vatten i fatet Wila så får du en rofylld vattenspegel i trädgården och ett bad för fåglarna

"Wila" fat i diabasbetong

Vattenspegel och dekoration för trädgården