Policy om personuppgifter och cookies (kakor)

Personuppgiftspolicy

De personuppgifter du lämnar till oss kommer inte att vidarebefordras, säljas, bytas eller delas med andra företag, organisationer eller privatpersoner utan ditt samtycke. Vårt enda syfte med att samla in och spara informationen är att kunna ge dig optimal service.

För att kunna fullfölja avtalet är vi tvungna att samla in och behandla personuppgifter. Vi blir därmed så kallad personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter. Med personuppgift avses all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. De uppgifter som lämnas vid registreringen registreras och behandlas av oss på People's Garden samt av Starweb, som vi har ett biträdesavtal med, och Svea Ekonomi, som också är personuppgiftsansvarig och använder personuppgifterna för att säkerställa din betalning. 

Du har rätt att begära utdrag ur den information som finns registrerad om dig. Det gör du genom att kontakta oss. För kontaktuppgifter, se sidan Kundtjänst. Om några uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller missvisande rättar vi självklart till dem. Vi ber dig tala om för oss ifall dina uppgifter förändrats eller är felaktiga. Vi använder uppgifterna endast för fullgörande av avtalet. Vi sparar uppgifterna så länge som det behövs enligt bokföringslagen. Nyhetsbrev eller erbjudanden som vi kan skicka till dig kommer du alltid att kunna tacka nej till. Vi säljer inte dina uppgifter vidare till tredje part. Genom att du ingår avtal med oss och godkänner våra köpevillkor godkänner du också att People's Garden samlar in och behandlar dina personuppgifter.

Cookies-policy (kakpolitik)

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska besökare på en webbplats informeras om användande av så kallade cookies (kakor) och få möjligheten att förhindra att de används.

En cookie är en liten textfil (oftast mindre än 1 kB) som sparas i din dator och lagrar information. Cookies används bland annat för att förbättra webbplatsen för användaren.

Vår webbplats använder den vänliga varianten av cookies, så kallade session cookies. När du är inne och surfar på en webbsida, skickas session cookies mellan din dator och vår server för att kunna utbyta information. Det kan till exempel gälla vad du har lagt i din varukorg eller om du är inloggad på Mina sidor.

Vi sparar ingen personlig information via session cookies. Session cookies lagras inte permanent i din dator utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Det finns säkerhetsinställningar i de flesta webbläsare som kan avaktivera session cookies. Oftast går det också bra att ta bort eventuella session cookies som redan har sparats.

Om du väljer att inte acceptera session cookies på vår webbplats, kommer webbplatsen inte att fungera tillfredsställande.

Vid besök på denna webbplats sker automatisk registrering av din IP-adress för mätning av besöksfrekvens.

Kontakta Starweb på www.starweb.se för vidare information om session cookies i webbutiken.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.